“GlobalGAP” – сертифікат впевненості у безпеці продукції.

На сьогоднішній день для виробників харчової продукції однією з важливих умов роботи є гарантія того, що їх продукт вирощений безпечно і з урахування вимог екології. Також дуже важливо відповідати новим запитам споживачів, вимогам роздрібних мереж, законодавства. До того ж важливим є і використання технологій, які зменшують вплив на навколишнє середовище, дозволяють раціонально використовувати природні ресурси.

Щоб клієнти компанії «Еко-Парк» були впевнені у безпеці продукції, ми пройшли всі етапи сертифікації та отримали сертифікат “GlobalGAP”.

GlobalGAP – це визнана в усьому світі серія сільськогосподарських стандартів, які встановлюють практику ведення сільського господарства.

Для виробників сільськогосподарської продукції сертифікат GlobalGAP є важливим підтвердженням того, що продукт відповідає належному рівню безпечності та якості і вироблений з дотриманням екологічних норм, з захистом професійного здоров’я та безпеки співробітників, стану навколишнього середовища.

Здатність підтвердити виконання вимог GlobalGAP є ключовою умовою виходу на ринок. А для співробітників компанії «Еко-Парк» це ще одне підтвердження нашого професіоналізму та високої якості.